logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Regulace systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ

Regulace je nedílnou součástí každého systému vytápění. Teplota má zásadní vliv na pohodu v domácnosti. Každému vyhovuje jiná teplota. Vhodná regulace se pozitivně projeví i na účtech za energie.

Reklama

Uhlíkové topné fólie patří mezi systémy vytápění s nejpřesnější a nejrychlejší regulací pokojové teploty. Přesnost a rychlost regulace topných fólií vychází z principu zónového topení. Zónové vytápění je typ lokálního topení, které může nabídnout větší kontrolu a efektivitu. V každé místnosti (zóně) je na zdi umístěn termostat, který reguluje teplotu právě jen v dané místnosti.

Zónové vytápění umožňuje nastavit rozdílnou teplotu v různých místnostech. Nedochází ke zbytečným nákladům, protože se topí jen v těch místnostech, které aktuálně vytápět potřebují. Ovládání zónového vytápění lze přizpůsobit našemu harmonogramu. Například, pokud se vracíme každý den domů z práce přibližně ve stejný čas, určitě není nutné topit celý den v celém domě. Tímto lze značně snížit spotřebu systému vytápění rodinného domu a tedy i ušetřit nemalé náklady.

Důležitou součástí systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ je termostat s podlahovým čidlem teploty. Termostat má čidlo interní (podle kterého regulujeme teplotu místnosti) a externí (podle kterého kontrolujeme teplotu podlahy). Toho lze využít např. v letních měsících k ohřevu podlahy na komfortní teplotu. Termostaty lze ovládat jak lokálně, tak vzdáleně přes WiFi a mobilní aplikaci.

Zaujal Vás systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ? Neváhejte, a zašlete nám svůj projekt přes kontaktní formulář na našem webu a společně najdeme vhodné řešení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.