logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dexon audio kuchařka pomáhá laikům s návrhem ozvučení pro interiéry i exteriéry

Know-how firmy se pozná také podle publikační činnosti. Český výrobce reproduktorů a ozvučovací techniky pro budovy i exteriéry Dexon vydal další publikaci s 34 návrhy instalačního ozvučení.

Kniha je výběrem 34 nejtypičtějších plošných (instalačních) ozvučení interiérů a exteriérů. První kapitola je určena všem zájemcům o ozvučení. Je zde sepsáno 30 důležitých otázek před pořízením ozvučení, nad kterými je záhodno se zamyslet.

Další kapitoly jsou již samotná ozvučení, v podstatě projekty, vyobrazené schematicky a především doplněné detailním textem, popisujícím praktické zkušenosti s daným ozvučením. Tedy nejenom, jak to vše zapojit, co vybrat, ale především na co si dát pozor.

Publikace doplňuje systém technické podpory Dexon a je určena pro uživatele ozvučovacího systému, prodejce, montážní firmy a elektrikáře

.

Pevná vazba, rozsah 54 stran. Bližší informace včetně obsahu knihy naleznete na webu firmy Dexon.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.