logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ze starého audio zesilovače moderní s internetem, Spotify i Bluetooth?

Vlastníte starší nemoderní zesilovač, domácí receiver, nebo rozhlasovou ústřednu, u které postrádáte internetová rádia a Bluetooth konektivitu? Pak je modul Dexon JWS 11 tím pravým zařízením pro vás.

Malá elegantní kovová krabička, kterou připojíte UTP kabelem do sítě nebo přihlásíte do domácí či firemní WiFi. Tím získáte všechny výhody streamování technologie Dexon Smart Audio. Modul, např. ve spojení s aplikací Müzo Player a vestavěnými službami TuneIn, iHeartRadio, Spotify, QQMusic, Tidal, Napster, Qobuz a Deezer, dovoluje streamovat internetová rádia, podcasty, obsah z lokální (např. domácí) sítě a z internetu. A protože podporuje komunikační protokoly DLNA a AirPlay, a je tzv. UPnP zařízením v síti, můžete na modul streamovat z velkého množství aplikací nebo multimediálních zařízení, včetně počítače.

Architektura streamování je taková, že modul streamuje rovnou ze zdroje hudby, tudíž streamovací aplikace slouží pouze k administraci, hudební data přes ní neprotékají a je tedy možné aplikaci vypínat. Následně modul již přehrává zcela autonomně. A aby to bylo vše pohodlnější, máme k dispozici předvolby. Připojením několika modulů (zesilovačů s připojeným modulem) do sítě, stavíme multiroom systém s jednou společnou administrací.

Modul JWS 11 nenabízí jenom klasické streamování po síti, ale také přímé přehrávání hudebních souborů z vložené Flash paměti v USB portu a je možné využít i Bluetooth konektivitu. Zbývajícím typem hudebního zdroje je linkový vstup. Zvuková kvalita je na vysoké úrovni. Vestavěný DAC převodník podporuje vzorkování až 24 b / 192 kHz a umí dekódovat většinu zvukových formátů včetně bezeztrátových. Dokonce je možné na modul vysílat i video, s tím, že se přehrává pouze zvuková stopa.

Podívejte se na detaily Smart Audio dekodéru JWS 11.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.