logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Férový výkup elektřiny z vaší FVE - SolidSun zahájil spolupráci se Syslem

Zajistíme dodávku i výkup elektřiny z vaší FVE za nejférovější cenu na trhu, a to za cenu přímo z energetické burzy. Šetříme tak vaši peněženku i přírodu zároveň.

S radostí vám oznamujeme, že společnost SolidSun nyní spolupracuje s poskytovatelem Fér tarifu, se společností Sysel Energie. Jestli vás už nebaví nehorázné účty za elektřinu, vadí vám znečištěné životní prostředí a zvyšující se míra emisí v ovzduší, je na čase s tím něco udělat.

Pokud vlastníte rodinný dům s fotovoltaickou elektrárnou (nebo ji máte v plánu instalovat), není snadnější cesta, jak začít šetřit – přírodu i peníze ve vaší peněžence. Získáte energii, která je více ekologická, bez extra poplatků a smluvních kliček.

Díky nové spolupráci se Syslem vám nabídneme i Fér tarif. To znamená, že vám v případě nepříznivého počasí a nedostatku slunečního svitu (obvykle v zimních měsících) zajistíme elektřinu za opravdu výhodné ceny, přímo za ceny z energetické burzy. V případě, že je cena elektřiny záporná, vyplatíme vám odpovídající částku.

Další bonus, který vám naše spolupráce přinese, je Fér výkup. Zajistí vám, že přebytky z vaší FVE od vás vykoupíme za aktuální cenu na burze - protože tak je to FÉR.

Elektrická energie, se kterou obchodujeme, pochází převážně z čistých zdrojů – dokonce i z vaší FVE.

Zajímá vás, jak si navýšit úsporu financí z vaší FVE? Přečtěte si více na SyselEnergie.cz.


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.