logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Domácí čistička odpadních vod na klíč od Zakra

Domácí čistička odpadních vod na klíč vás zbaví všech starostí s odpadem. Připravíme projekt, vyřídíme povolení , čistírnu vám postavíme a zprovozníme. ČOV na klíč od profesionálů.

Chcete si v letošním roce pořídit domovní čistírnu odpadních vod (ČOV) k novému bydlení nebo předělat stávající jímku? Pak jsme tu pro Vás. Portfolio našich služeb rozšiřujeme o službu domácí čistírny odpadních vod na klíč.

Služba domácí čističky odpadních vod na klíč zahrnuje vše na co pomyslíte. Začíná samozřejmě konzultací, kde s vámi probereme veškeré aspekty vašeho řešení. Pokud je potřeba, tak zajistíme hydrogeologický posudek, na jehož základě připravíme projekt čistírny a vyřídíme povolení. Na úřad tak nebudete muset.

Tím, ale naše služby nekončí. V rámci dodání čistírny na klíč Vám přivezeme vybranou čistírnu (Variocomp nebo Monocomp od společnosti ASIO) a postavíme ji. Celá služba na klíč, pak končí návštěvou našeho technika, který ČOV zprovozní a naučí vás, jak s ní zacházet.

Hoďte starosti s čistírnou za hlavu a nechte nás vše vyřešit za vás. Službu na klíč nabízíme v celých západních Čechách. A pokud byste potřebovali jen projekt, protože zvládnu sami, jsme tu pro vás samozřejmě také.

Co vám nabízíme:

  • Konzultaci řešení zdarma
  • Zajištění hydrogeologického posudku
  • Komplexní projektovou dokumentaci pro domovní čistírnu odpadních vod
  • Vyřízení povolení
  • Komplexní službu ČOV na klíč

Proč si vybrat Zakru:

  • S našimi projektanty můžete komunikovat online
  • Máme výborné ceny
  • Pracujeme rychle a spolehlivě, držíme termíny

Těšíme se na spolupráci s vámi. V případě zájmu nám můžete rovnou zavolat na 725 884 133 nebo napsat na projekce@zakra.cz.


Zakra s.r.o.
logo Zakra s.r.o.

Zakra je vodohospodářská společnost zaměřující se na řešení odpadních vod pro rodinné a rekreační objekty. Pomůže Vám pokud řešíte projektovou dokumentaci k domovním ČOV, kanalizačním a vodovodním přípojkám nebo třeba ke studni.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.