logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový anemostat TROX- TID

Elegance v jednoduchosti:TROX TID -Trox Invisible Diffuser je nový vířivý anemostat umožňující zachovat opticky homogenní vzhled podhledu při zajištění optimálního vnitřního klima prostoru.

Nový prvek byl navržen v souladu s použitím standardizovaných stropních desek, které nabízí řada výrobců, a speciální tvar zajišťuje zachování vířivé funkce elementu, který je dodáván včetně vlastní připojovací komory.

V případě, že stropní deska není vhodná pro typ TID, je možné dodat anemostat včetně perforované části doplňující stropní podhled. Anemostat TID má drallový výstup vzduchu s velkou indukcí, tím je zajištěno rychlé snížení teploty a rychlosti vzduchu v pobytové oblasti. Díky anemostatu TROX TID je poprvé možné nenápadným způsobem integrovat příznivé vlastnosti vířivého proudění vzduchu do standartních modulových stropů.

Výhody na první pohled
  • homogenní vzhled stropu
  • technické vlastnosti nezávislé na provedení stropu
  • jednotné provedení stropu
  • kompatibilní s nabídkou standardně vyráběných stropních desek

Trox Austria GmbH, organizační složka
logo Trox Austria GmbH, organizační složka

Firma Trox, založená v roce 1951, zaujímá díky svým letitým zkušenostem a zaměstnancům s vysokou technickou odborností přední místo na poli výrobců vzduchotechnických a klimatizačních komponentů. Díky svému vývojovému centru se řadí mezi inovativní firmy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.