logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

ODBORNÉ WEBINÁŘE IVAR CS na téma systémy vytápění, které jsou předmětem nabídky IVARTRIO

COVID - 19 a pandemická situace nás přinutila využívat nové způsoby informovanosti a vzdělávání, a to formou odborných webinářů, kterými bychom chtěli navázat na spolupráci dosavadní.

Vážení partneři,
jelikož nám současná přetrvávající situace a různá nařízení vlády neumožňují pořádání odborných školení a seminářů v kvalitě, rozsahu a termínech jako doposud, byli jsme nuceni najít novou formu spolupráce a kontaktu s Vámi, a tou jsou odborné webináře společnosti IVAR CS.

Rozhodli jsme o tématech, která jsou předmětem nabídky uceleného systému IVARTRIO, jako je vícevrstvé potrubí ALPEX pro rozvody vytápění a sanity, rozdělovací a mísicí sestavy pro rozvody k otopným tělesům včetně teplovodního podlahového vytápění a systém rozvodu plynovodů ALPEX-GAS.

Jedná se o témata, která dlouhodobě spadají do oblasti Vašeho zájmu, a to ať z důvodu technického řešení, provozních parametrů nebo provozní spolehlivosti. I přesto, že se jedná o výrobky známé, jsme přesvědčeni, že se i tak dozvíte informace, které mohly zůstat např. z důvodu vaší vytíženosti opomenuty. Pevně věříme, že čas a prostředky na odborné webináře vynaložené, budou zhodnocené Vašim případným zájmem a účastí.

Odborné webináře IVARTRIO jsou celkem tři, v termínech, časech a tématech uvedených níže. Přihlášení je možné přes webové stránky www.ivarcs.cz a záložku webináře viz obrázek níže.

  •   4. 2. 2021 9:00 hod - ROZVODY VE VÍCEVRSTVÉM POTRUBÍ ALPEX
  • 11. 2. 2021 9:00 hod - ROZVODY PLYNOVODŮ V SYSTÉMU ALPEX-GAS
  • 18. 2. 2021 9:00 hod - ROZDĚLOVACÍ A MÍSICÍ SESTAVY



IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.