logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

CADURA GOLD LINE – exkluzivní sprchové zástěny od SanSwiss pro skvělý zážitek ze sprchování


Jednodílné posuvné dveře s pevnou stěnou v rovině (CADURA GOLD LINE CAS2+CAST). Vanička ILA.

Relaxace při sprchování je skvělým zážitkem a stojí za to vychutnat si ji naplno. Exkluzivní design sprchové zástěny CADURA doplňuje ergonomické madlo, samozřejmostí je kvalita materiálů. Vysokou funkčnost dotváří praktické prvky pro snadnou údržbu i komfort.

Standardní výška sprchové zástěny je komfortních 2000 mm. V nabídce jsou křídlové dveře s otevíráním ven i dovnitř i posuvné dveře vybavené „Soft open/close“ systémem pro snadné a tiché otvírání a zavírání dveří. 6mm tvrzené bezpečností sklo je dodáváno s antiplakovou úpravou Aquaperle, která minimalizuje usazování vodního kamene a nečistot. Posuvné dveře lze snadno čistit i díky systému odklápění. Výhodou je také přestavitelnost až do 50 mm, což výrazně usnadní celou instalaci.

Pro velkoryse řešené koupelny SanSwiss vyrábí variantu sprchové zástěny, kdy jsou spojeny sprchové dveře se dvěma bočními stěnami (tzv. U-montáž). Nový dekor skla Shade (bílý sítotisk na přední straně skla) zajišťuje soukromí i originální vzhled sprchové zástěny. CADURA Gold Line jsou dostupné též ve zvláštních rozměrech.

Sprchové zástěny CADURA Gold Line od společnosti SanSwiss doplňují nové řady CADURA White Line, CADURA Black Line a osvědčenou řadu sprchových zástěn v aluchromové variantě.

Více na www.sanswiss.cz.

RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.