logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fotovoltaika v logistickém centru firmy Lidl. Poslechněte si podcast

Jak získat co největší množství energie z obnovitelných zdrojů? Zdeněk Zejda ze společnosti Lidl Česká republika v.o.s. navrhl vybudování fotovoltaické elektrárny na střeše nového logistického centra firmy.

I když se snaží energiemi šetřit a chovat se úsporně, stále pro svou činnost firmy mnoho energie potřebují. Abychom se chovali co nejšetrněji k životnímu prostředí, můžeme se pokusit získat co největší množství této energie z obnovitelných zdrojů.

Z toho vycházel ve svém projektu v rámci kurzu Young Energy Europe Zdeněk Zejda ze společnosti Lidl, který ve svém projektu navrhl vybudování vlastní fotovoltaické elektrárny na střeše nového logistického centra firmy. O tom, jaká úskalí je třeba překonat, a co projekt přinese, si s ním povídáme.

  • Délka podcastu: 15 minut 41 sekund
  • Přehrát podcast #8

Česko-německá obchodní a průmyslová komora
logo Česko-německá obchodní a průmyslová komora

ČNOPK je se svými 700 členy největší bilaterální hospodářskou komorou v ČR. Jejím posláním je prostřednictvím rozsáhlých služeb podporovat česko-německý byznys. Sleduje trendy a těm s největším potenciálem pro česko-německou ekonomickou spolupráci se ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.