logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Projekt studny od A do Z i v roce 2021

Ke stavbě vrtané či kopané studny je potřeba hydrogeologický posudek a především projekt. Pusťte se do realizace vrtané studny už nyní, s projektem a zajištěním posudku vám rádi pomůžeme.

Vrtaná nebo kopaná studna se stává hitem a řešením, jak se vypořádat s nedostatkem vody. Léty osvědčené řešení v podobě vlastního zdroje vody pomáhá ušetřit peníze za spotřebovanou vodu v domácnosti a dělá z vašeho obydlí soběstačnou jednotku.

Vrtaná studna je dle zákona považována za vodní dílo, proto má její výstavba i formální náležitosti. Vše začíná hydrogeologickým průzkumem. Pro naše klienty s radostí zajistíme hydrogeologa. Ten určí, kde se na pozemku nachází zdroj vody a jaká je jeho vydatnost. Pak již přichází na řadu vodohospodář jakým je i společnost Zakra. Ten vám připraví projekt vrtané nebo kopané studny.

Projekt studny pak i s dalšími doklady putuje na vodohospodářský úřad pro povolení. I s tím vám rádi pomůžeme a celé byrokratické kolečko absolvujeme za vás. Nakonec přichází na řadu vrt a stavba studny. Rádi vám doporučíme našeho partnera.

Pokud tedy o studně přemýšlíte a nevíte, kde začít, neváhejte se na nás obrátit, ať již telefonicky nebo emailem.

Co vám nabízíme:

  • Zajištění hydrogeologického průzkumu
  • Komplexní projektovou dokumentaci
  • Zapracování připomínek úřadů zdarma
  • Vyřízení povolení pro vrtanou i kopanou studnu

Proč si vybrat Zakru:

  • S našimi projektanty můžete komunikovat online
  • Máme výborné ceny
  • Pracujeme rychle a spolehlivě, držíme termíny

Těšíme se na spolupráci s vámi. V případě zájmu o pomoc s projektem a povolením vrtané či kopané studny nám můžete rovnou zavolat na 605 340 247 nebo napsat na projekce@zakra.cz.


Zakra s.r.o.
logo Zakra s.r.o.

Zakra je vodohospodářská společnost zaměřující se na řešení odpadních vod pro rodinné a rekreační objekty. Pomůže Vám pokud řešíte projektovou dokumentaci k domovním ČOV, kanalizačním a vodovodním přípojkám nebo třeba ke studni.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.