logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Přípojka odpadu: Jak na projekt v roce 2021

Potřebujete se v roce 2021 připojit na kanalizaci? Začněte projektem kanalizační přípojky. Rádi vám pomůže se v problematice zorientovat a připravíme projekt přípojky na kanalizaci i povolení.

Vyřešit odpad u rodinného domu nebo na chalupě je stejně důležité jako vyřešit přívod pitné vody. Na méně osídlených místech zastoupí kanalizační přípojku domácí čistírna odpadních vod, ale tam kde vede kanalizační řad je přípojka odpadu ideálním a nutným řešením.

Kanalizační přípojka je podle zákona o vodovodech a kanalizacích považována za samostatnou stavbu tvořenou úsekem potrubí od vyústění vnitřní kanalizace stavby nebo odvodnění pozemku k zaústění do stokové sítě. Stejně jako vodovodní přípojka není vodní dílem, avšak k jejímu vzniku je zapotřebí projektu.

Čeká-li Vás připojení na kanalizaci je nutné začít projektem. Ten nejčastěji připravuje vodohospodář, jakým je i společnost Zakra. Projekt je nutný pro samotné povolení stavby i uzavření smlouvy se správcem kanalizace.

Rádi Vám připravíme projekt kanalizační přípojky do 3 týdnů od získání všech podkladů. Dokážeme si poradit i s prodloužením kanalizačního řadu nebo projektem kanalizace v obci.

Co vám nabízíme:

  • Konzultaci řešení zdarma
  • Komplexní projektovou dokumentaci kanalizační přípojky
  • Zapracování připomínek úřadů zdarma
  • Vyřízení povolení pro přípojku

Proč si vybrat Zakru:

  • S našimi projektanty můžete komunikovat online
  • Máme výborné ceny
  • Pracujeme rychle a spolehlivě, držíme termíny

Těšíme se na spolupráci s vámi. V případě zájmu o pomoc s projektem a povolením kanalizační přípojky nám můžete rovnou zavolat na 605 340 247 nebo napsat na projekce@zakra.cz.


Zakra s.r.o.
logo Zakra s.r.o.

Zakra je vodohospodářská společnost zaměřující se na řešení odpadních vod pro rodinné a rekreační objekty. Pomůže Vám pokud řešíte projektovou dokumentaci k domovním ČOV, kanalizačním a vodovodním přípojkám nebo třeba ke studni.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.