logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kdy začít řešit realizaci domácí čističky odpadních vod (ČOV)

Realizace domácí čistírny odpadních vod (ČOV) je během na dlouho trať, kdy začít shánět projekt a hydrogeologa? S jakými lhůtami počítat pro stavbu na jaře 2021? Pomůžeme Vám s projektem a povolením.

Domácí čistička odpadních vod (ČOV) vyřeší problém, jak u novostavby bez možnosti napojení na kanalizaci, tak u domu napojeného na bezodtokou jímku. Leckdo považuje domácí čistírnu za jednoduchou stavbu, jejíž projekt a povolení nezabere příliš času, je tomu, ale skutečně tak?

Nejprve si řekneme, kdy je možné domácí čistírnu odpadních vod stavět, podobně jako u jiných typů staveb, můžete kopnout prakticky vždy, kdy nemrzne.

Pojďme tedy počítat zpětně, kdy byste měli začít projekt a povolení. Pokud plánujete odpadní vody likvidovat vsakem, pak celému procesu ještě předchází hydrogeologický posudek. Ten většinou zabere kolem měsíce.

Projekt domovní čistírny Vám u nás nabízíme do 3 týdnů od získání veškerých podkladů. Nejnáročnější částí je však povolení domácí čističky odpadních vod. To v ideálním případě trvá 4 měsíce, v průměru však počítejte s 5 až 6 měsíci.

Chcete-li tedy stavět čističku na jaře 2021, je nejvyšší čas začít řešit projekt čistírny a povolení. Rádi s Vámi budeme u toho.

Co vám nabízíme:

Proč si vybrat Zakru:

  • S našimi projektanty můžete komunikovat online
  • Máme výborné ceny
  • Pracujeme rychle a spolehlivě, držíme termíny

Těšíme se na spolupráci s vámi. V případě zájmu o pomoc s výběrem domácí čistírny nám můžete rovnou zavolat na 605 340 247 nebo napsat na projekce@zakra.cz.


Zakra s.r.o.
logo Zakra s.r.o.

Zakra je vodohospodářská společnost zaměřující se na řešení odpadních vod pro rodinné a rekreační objekty. Pomůže Vám pokud řešíte projektovou dokumentaci k domovním ČOV, kanalizačním a vodovodním přípojkám nebo třeba ke studni.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.