logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Snadná přeměna panelákové koupelny

Myslíte si, že bidet je výsadou prostorově velkorysých koupelen? Díky nejnovějším technologiím nemusíte slevovat ze svých hygienických nároků ani v koupelně, ve které záleží na každém centimetru.

Nemusíte se hned pouštět do rozsáhlé rekonstrukce koupelny. I částečná renovace změní tento prostor k nepoznání. Máme pro Vás tip, jak na snadnou výměnu toalety bez velkých stavebních zásahů. Seznamte se s naší novinkou - závěsnou mísou INTEGRA a předstěnovým modulem KOMBI BLOCK.

Výměnou stávajícího záchodu za elektronickou toaletu INTEGRA s vestavěnou sprchovací tryskou a dálkovým ovládáním (v oválném nebo hranatém CUBE provedení) získáte nejenom elegantní designovou mísu, ale především si můžete užívat dámské bidetové mytí a hygienu zadních intimních partií při každé návštěvě toalety.

Snadnou instalaci umožňuje WC modul, vyrobený z vysoce kvalitního hliníku a bezpečnostního tvrzeného skla, který slouží k zavěšení toalety a rovněž ukrývá prostorově nenáročnou splachovací nádržku a napojení odpadu a vody ze stěny. Jednoduše tak nahradíte klasický kombi klozet za moderní závěsnou mísou.


WATERGATE s.r.o.
logo WATERGATE s.r.o.

WATERGATE s.r.o. (provozovatel e-shopu) jsme na trhu od roku 2009 a specializujeme se na sprchovací toalety INTEGRA a přídavné elektronické bidety. Zajišťujeme technické poradenství, odbornou montáž, záruční a pozáruční servis.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.