logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Domácí čistička odpadních vod (ČOV) v roce 2021, na co myslet

Kdy je správný čas začít řešit domácí čistírnu odpadních vod (ČOV)? Pusťte se do projektu domácí čističky odpadních vod už nyní a začněte v klidu stavět na jaře 2021. Poradíme Vám jak na to.

Přemýšlíte o stavbě domácí čističky odpadních vod (ČOV) v roce 2021 a nevíte, kde začít?

Procesem získání domácí čističky odpadních vod Vás i v příštím roce provede společnost Zakra. Navrhneme ideální řešení, připravíme projekt a vyřídíme povolení čističky.

Domácí čistička odpadních vod (ČOV) je zařízení, které zcela nahradí kanalizační přípojku a vyřeší problém s odpadem u rodinného domu. Typicky se využívá v místech, kde není vybudována kanalizace. Nejčastěji volí domácí čističku odpadních vod majitelé žump (jako náhradu) či majitelé novostavby.

Domácí čistička odpadních vod je vodním dílem a k její realizaci je potřeba projekt od autorizovaného vodohospodáře, takovým je i společnost Zakra. Rádi Vám zajistíme hydrogeologický posudek, projekt čističky připravíme do 3 týdnů a povolení ČOV vyřídíme v nejkratším možném termínu.

Začněte projekt domácí čističky odpadních vod, řešit už nyní a stavbu zahajte v klidu na jaře 2021.

Co vám nabízíme:

  • Konzultaci řešení zdarma
  • Zajištění hydrogeologického posudku
  • Komplexní projektovou dokumentaci pro tříkomorový septik
  • Zapracování připomínek úřadů zdarma
  • Vyřízení povolení pro tříkomorový septik

Proč si vybrat Zakru:

  • S našimi projektanty můžete komunikovat online
  • Máme výborné ceny
  • Pracujeme rychle a spolehlivě, držíme termíny

Těšíme se na spolupráci s vámi. V případě zájmu nám můžete rovnou zavolat na 605 340 247 nebo napsat na projekce@zakra.cz.


Zakra s.r.o.
logo Zakra s.r.o.

Zakra je vodohospodářská společnost zaměřující se na řešení odpadních vod pro rodinné a rekreační objekty. Pomůže Vám pokud řešíte projektovou dokumentaci k domovním ČOV, kanalizačním a vodovodním přípojkám nebo třeba ke studni.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.