logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Projekt pro tříkomorový septik od společnosti ZAKRA

Tříkomorový septik skvěle nahradí žumpu. Poradíme Vám, jak tříkomorový septik vybrat, seženeme hydrogeologa a připravíme projekt pro tříkomorový septik s filtrem.

Plánujete v roce 2021 nahradit žumpu či jímku tříkomorovým septikem?

Nyní je správný čas pustit se do projektu pro tříkomorový septik s biologickým filtrem. Od ledna 2021 vstupuje v účinnost novela vodního zákona, která ukládá majitelům bezodtokých jímek dokládat až 2 roky zpětně doklady o vývozu fekálií.

Tříkomorový septik s pískovým či biologickým filtrem je zařízení, které přečiští odpadní vody podobně jako domácí čistírna odpadních vod a umožňuje jejich likvidaci přímo na pozemku vsakem nebo do vod povrchových.

Velkou výhodou tříkomorového septiku s filtrem je nezávislost na elektrické energii a schopnost poradit si s nepravidelným provozem. Tříkomorový septik je tak skvělým společníkem u rekreačních objektů, typicky chata či chalupa, kde trávíte několik týdnů v roce.

Pro tříkomorový septik je zapotřebí projektu od autorizovaného vodohospodáře. Takovým je i společnost ZAKRA. Zajistíme Vám hydrogeologický posudek, poradíme Vám jak vybrat tříkomorový septik a projekt připravíme do 3 týdnů.

Co vám nabízíme:

  • Konzultaci řešení zdarma
  • Zajištění hydrogeologického posudku
  • Komplexní projektovou dokumentaci pro tříkomorový septik
  • Zapracování připomínek úřadů zdarma
  • Vyřízení povolení pro tříkomorový septik

Proč si vybrat Zakru:

  • S našimi projektanty můžete komunikovat online
  • Máme výborné ceny
  • Pracujeme rychle a spolehlivě, držíme termíny

Těšíme se na spolupráci s vámi. V případě zájmu nám můžete rovnou zavolat na 605 340 247 nebo napsat na info@zakra.cz.


Zakra s.r.o.
logo Zakra s.r.o.

Zakra je vodohospodářská společnost zaměřující se na řešení odpadních vod pro rodinné a rekreační objekty. Pomůže Vám pokud řešíte projektovou dokumentaci k domovním ČOV, kanalizačním a vodovodním přípojkám nebo třeba ke studni.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.