logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zeppelin CZ se stal dealerem produktů Piller

Nedílnou součástí nabídky společnosti Zeppelin CZ jsou i energetické systémy. Společnost má mnohaleté zkušenosti se zálohováním elektrickou energií tam, kde jsou výpadky dodávek energie naprosto nepřípustné. A právě sortiment záložních zdrojů nyní rozšiřujeme o nabídku produktů Piller.


Elektrická energie je dnes naprosto klíčová pro zachování civilizovaného života tak, jak jej známe. Objekty a zařízení jako nemocnice, datacentra, průmyslové areály, ale i klíčové prvky infrastruktury a mnohé další zkrátka nesmí za žádných okolností selhat a to ani v případě rozsáhlejších katastrof či živelných pohrom. Pro takové případy tu jsou záložní zdroje. Společnost Zeppelin CZ již tradičně nabízí celou řadu záložních zdrojů a řešení záloh pro objekty od těch menších, až po ty opravdu velké. Novinkou v nabídce jsou od letošního roku produkty značky Piller.

Společnost Piller byla založena v roce 1909 v Hamburku inženýrem Antonem Pillerem. Dnes Piller sídlí v Osterode poblíž Hannoveru v Německu, pobočky má po celé Evropě, v Severní i Jižní Americe, Asii a Austrálii.

Společnost Piller zaujímá jedinečné postavení tím, že vyrábí řadu systémů rotačních a statických zdrojů nepřerušovaného napájení (UPS) včetně systémů pro ukládání kinetické energie nebo baterie, pozemní zdroje energie a 50/60 Hz frekvenční měniče.

Záložní zdroje Piller v široké škále výkonů v kategoriích od 300 kW až po 2400 kW dnes nabízí společnost Zeppelin CZ, výhradní distributor záložních zdrojů značky Piller pro Českou republiku.


Zeppelin CZ s.r.o.
logo Zeppelin CZ s.r.o.

Společnost Zeppelin CZ s.r.o., výhradní prodejce stavebních strojů a zařízení Cat® pro Českou republiku, dodává na český trh širokou škálu stavebních, zemních, zemědělských a důlních strojů amerického výrobce Caterpillar. Je také dodavatelem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.