logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kontrola spotřeby vody díky mincovním a žetonovým automatům

SANELA vhledem k neustálé úspoře pitné vody rozšířila svou oblast působnosti a vyvinula mincovní a žetonové automaty pro sprchy.

S těmito automaty se můžeme setkat především v kempech, hotelech, na koupalištích, ale i na sociálních zařízeních parkovacích míst pro řidiče kamionů nebo čerpacích stanic. Majitelům tak umožňují mít pod kontrolou spotřebu vody. Spolu s úsporou vody tak přichází i menší spotřeba elektřiny.

Majitel si nastaví dobu, po kterou voda poteče, za určitý poplatek. Je možno si vybrat mezi interaktivním ovládáním, kde si uživatel může libovolně pouštět a zastavovat vodu přímo ve sprše pomocí tlačítka a nebo přímým ovládáním, kde je automaticky spuštěna voda na daný čas bez možnosti zastavování vody. Automat uživatele upozorní přerušovaným proudem vody, že mu zbývá posledních pár vteřin z nastaveného časového limitu. Každý má tedy přehled o zbývajícím čase a může tak své sprchování přizpůsobit.

Mincovní a žetonové řešení nabízí Sanela nejen pro sprchové panely a ovládání sprch, ale také pro otevírání dveřního zámku, závor nebo pro použití jednofázového spotřebiče (např. pračka, fén, televize).

SANELA také představila ucelenou řadu zařízení pro ovládání sprch pomoci programovatelného žetonu RFID. Tento žeton nabízí široké možnosti opakovaného naprogramování, kde nezbytnou součástí k řízení celého systému je programovací stanice.


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.