logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Podzimní kurzy Revizní technik plynových zařízení

Zveme vás na nové podzimní kurzy pořádané Akademií Strojírenského zkušebního ústavu v Brně pod záštitou CTI ČR.

Dovolujeme si Vás pozvat na nové podzimní kurzy pořádané Akademií Strojírenského zkušebního ústavu v Brně pod záštitou CTI ČR

Revizní technik plynových zařízení

Jedná se o dvoudenní přípravné školení ke zkouškám na TIČR v rozsahu: obecná legislativa, f1, f2, g1, g2. Další rozsahy individuálně.

Nejbližší termín: 14.-15.9.2020 v Brně

Kurz je určený pro: Osoby, které chtějí získat odbornou způsobilost pro činnosti související s výkonem funkce revizního technika plynových zařízení, nebo si stávající způsobilost rozšířit. Podmínkou je technické vzdělání s maturitou a 3 roky praxe.

Více o tomto školení a možnost přihlášení.

Montážní pracovník plynových zařízení

Jedná se o dvoudenní přípravné školení ke zkouškám na TIČR v rozsahu: obecná legislativa, f1, f2, g1, g2. Další rozsahy individuálně.

Nejbližší termín: 21.-22.9.2020 v Brně

Kurz je určený pro: Osoby, které chtějí získat odbornou způsobilost pro činnosti související s výkonem funkce montážní pracovník plynových zařízení. Podmínkou je vyučení v technickém oboru a 1 rok praxe.

Více o tomto školení a možnost přihlášení.

Revizní technik tlakových zařízení

Jedná se o dvoudenní přípravné školení ke zkouškám na TIČR v rozsahu: obecná legislativa, NA, NB. Další rozsahy individuálně.

Nejbližší termín: 5.-6.10.2020 v Brně

Kurz je určený pro: Osoby, které chtějí získat odbornou způsobilost pro činnosti související s výkonem funkce revizního technika tlakových zařízení, nebo si stávající způsobilost rozšířit. Podmínkou je strojní vzdělání s maturitou nebo VŠ a k tomu odpovídající praxe 5 nebo 3 roky.

Více o tomto školení a možnost přihlášení.
Informace o Akademii SZÚ a nabídka dalších připravovaných školení

Kontakt:
Simona Vaňousová, kurzy a školení, Strojírenský zkušební ústav, s.p., Hudcova 424/56b, 621 00 Brno, +420 541 120 359 e-mail: simona.vanousova@szutest.cz


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.