logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinka v sortimentu regulátorů Protherm MiPro Sense

S naším novým ekvitermním regulátorem MiPro Sense můžete váš kotel nebo tepelné čerpadlo Protehrm ovládat ještě snadněji než kdykoliv předtím a navíc budete mít přehled i o spotřebě energie.

Ekvitermní eBus regulace s týdenním časovým programem pro 1 přímý topný okruh s možností rozšíření pomocí modulu RED-5 (3 topné okruhy), negativní displej, kabelové venkovní čidlo. Určeno pro všechny kotle a tepelná čerpadla Protherm. Možnost vzdálené správy pomocí modulu VR 920.

MiPro Sense má v sobě nového asistenta pro nastavení systému, který vám pomůže s konfigurací úplně od začátku. Váš topný systém si můžete rozdělit až do 12 různých časových oken v průběhu jednoho dne a snadno tak vše monitorovat.

S MiPro Sense můžete navíc pravidelně sledovat spotřebu energie a v návaznosti na výsledky ji také snížit. Ovládání systému vám poskytne transparentní a podrobné informace. Stále aktualizovaný displej pomáhá lépe analyzovat projevy vašeho individuálního chování v oblasti vytápění a spotřeby teplé vody.

Díky novému designu ovládání systému MiPro Sense s jednoduchou strukturou menu a navigací umožňuje tento regulátor bezproblémový provoz vašeho kotle či tepelného čerpadla.

Více na www.protherm.cz


Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)
logo Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)

Společnost Protherm, která velmi sebevědomě vstoupila v roce 1992 na český trh se svým elektrokotlem, patří v současné době mezi přední české značky tepelné techniky. Díky zapojení do koncernu Vaillant Group exportuje Protherm své výrobky do mnoha zemí ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.