logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Česká firma POPP získala prestižní ocenění Red Dot za produktový design

Prestižní „červenou tečkou“ se pyšní moravská firma POPP. Ocenění získalo jejich unikátní zastřešení bazénů z řady Prestige model P8.

Reklama

Nezávislá mezinárodní porota Red Dot Award každoročně hodnotí tisíce přihlášených produktů ve 49 kategoriích. Mezi hodnotící kritéria patří inovativnost řešení, důmyslnost, vzhled i funkčnost.

Ocenění za produktový design nyní získala i česká firma z Velkých Bílovic POPP. „Máme samozřejmě ohromnou radost. Před lety jsme se rozhodli jít tak trochu hlavou proti zdi a přijít na trh s něčím, co tehdejším profíci v oboru považovali za nesmysl. A vyplatilo se,“ shrnuje Zdeněk Svoboda, CEO firmy POPP.

Zdeněk Svoboda se svými kolegy vyvinul unikátní systém zastřešení bazénů, které byste našli i za polárním kruhem nebo například v Austrálii. Jedinečnost řešení spočívá v pohonu, který je integrovaný přímo v profilu konstrukce. Díky skleněné výplni splňuje nejvyšší estetické nároky a je navíc bezpečné. K posuvu využívá solární energii. Zastřešení Prestige P8 nabízí vysoký stupeň uživatelského komfortu při obsluze,“ zní verdikt poroty Red Dot.

Firma POPP dnes vlastní hned několik patentů, přesněji řečeno užitných vzorů. Nabízí bezkolejový posuv i ovládání zastřešení pomocí mobilní aplikace. „Usilujeme o to, abychom byli v našem oboru vizionáři. Jako první na evropském trhu jsme představili integrovaný pohon a tím s inovacemi rozhodně nekončíme,“ říká Svoboda.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.