logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Netradiční Walk-in zástěna od SanSwiss – do Vaší extravagantní koupelny!

SanSwiss rozšiřuje oblíbenou řadu CADURA o Walk-in zástěny CADUO. Walk-in zástěna CADUO Vás překvapí v mnoha směrech!

Walk-in zástěna CADUO BLACK LINE v atraktivní černé barvě od společnosti SanSwiss
Walk-in zástěna CADUO BLACK LINE v atraktivní černé barvě od společnosti SanSwiss

Máte-li rádi extravaganci v interiéru a hlavně v koupelně, jistě oceníte trendové Walk-in zástěny CADUO od společnosti SanSwiss. Walk-in zástěny CADUO populární řady CADURA vyrábí SanSwiss v aluchromu, v matné bílé a černé barvě a také v luxusní zlaté barvě. Kromě čirého 6mm bezpečnostního skla dodává SanSwiss nově i variantu skla se sítotiskem – Shade, která navíc poskytne dostatečnou intimitu při sprchování. Nejedná se tedy o obyčejné Walk-in zástěny, jak z pohledu barevné kombinace, tak i z pohledu designového (atraktivní madlo a výrazné tvary pantů).

Walk-in zástěna CADUO je pevná stěna doplněná o praktickou otočnou boční stěnu, která zamezuje částečnému stříkání vody ze sprchovacího prostoru. Walk-in zástěna CADUO boduje i snadným čištěním – díky standardně dodávané antiplakové úpravě skla a zapuštěným pantům na vnitřní straně skla. V nabídce standardní i zvláštní rozměry pro atypicky řešené koupelny.

Více informací: www.sanswiss.cz


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.