logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chytré a esteticky čisté řešení, jak zakrýt stoupačky nebo vodoměry

Řešíte návrh nové koupelny nebo připravujete rekonstrukci staré? Pokud chcete, aby byl výsledek vyladěný do posledního detailu, zamyslete se včas i nad zakrytím stoupaček nebo vodoměrů.

Očekáváte, jako výsledek rekonstrukce, moderní koupelnu, která bude po stránce vzhledu i funkčnosti bez kompromisů a zároveň bez rušivých prvků? Potom je důležité začít pečlivou přípravou a plánováním. Bodem, na který se při řešení nové koupelny často zapomíná je promyšlení a výběr technických prvků jako jsou větrací mřížky či revizní dvířka. I když se to nezdá ze začátku tak důležité, vyplatí se tomu věnovat pozornost. Nenechte si, jinak krásnou koupelnu, zkazit nevzhlednými dvířky vystupujícími ze zdi.

K revizním dvířkům musí být dobrý přístup, ale zároveň očekáváme, že budou skrytá před pohledy a nebudou esteticky rušit. Ideálním řešením takových požadavků jsou neviditelná revizní dvířka ZAVRZ. Tato dvířka jsou ukrytá pod obkladem a jsou tak naprosto nenápadná. Díky použití moderní konstrukce dvojitého pantu, se systémem KLIK, se zároveň dvířka velmi snadno a pohodlně otevírají.

Víme že ďábel i kouzlo se skrývá v detailu a až detaily dělají z interiéru harmonický a krásný celek.
ZAVRZ s.r.o.
logo ZAVRZ s.r.o.

Prodejce a výrobce revizních dvířek. Držitel patentových práv na speciální konstrukci dvojitého pantu, jež umožňuje velmi pohodlné otevírání a zavírání dvířek. Revizní dvířka umožňují snadný přístup ke stoupačkám a dalším servisním a revizním prostorám. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.