logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Grundfos na veletrhu ISH 2015

Grundfos na veletrhu ISH 2015

Nové inovatitivní řešení a široká řada produktů přivítala návštěvníky největšího mezinárodního veletrhu ISH ve Frankfurtu nad Mohanem. Více než 2400 vystavovatelů z více než 50 zemí světa soutěžilo o pozornost publika i novinky roku v rámci mezinárodního veletrhu ISH. Společnost Grundfos vzala tento veletrh jako možnost srovnání s konkurencí. Stánek Grundfos byl největší v historii společnosti, přes 1 000 m².

Společnost Grundfos představila nejširší poduktovou řadu i nové aplikace, které usnadní práci jejich uživatelům.

Za zmínku stojí nová verze čerpadla ALPHA2. Čerpadlo s nejnižší spotřebou energie ve své třídě je vybaveno řadou nových funkcí, které se zaměřují především na to, aby bylo čerpadlo ještě spolehlivější. V souvislosti s novou verzí čerpadla ALPHA2 byl vyvinut takzvaný “ALPHA Reader”. Spolu s aplikací Grundfos GO usnadňuje instalatérům dokumentovat cirkulaci vody v menších otopných systémech v závislosti na aktuální potřebě. Tento proces, jež je nazýván hydraulické vyvažování, předchází tomu, aby čerpadlo spotřebovalo více elektrické energie než je opravdu nutné.

Za zmínku také stojí nejnovější verze čerpadla MAGNA3, které se používá ve větších otopných, chladících nebo klimatizačních systémech. Díky 45 typům a více než 220 modelům se produktová řada čerpadel MAGNA3 stala nejširší svého druhu na trhu.







Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.