logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová invertorová tepelná čerpadla Thermia typu země / voda a voda / voda pro domácí sektor.

Zemní tepelná čerpadla Atlas a Calibra nabízí výjimečné SCOP, špičkovou přípravu teplé vody, nevídanou jednoduchost a přehlednost ovládání a technická vylepšení zjednodušující instalaci a servis.


Tepelná čerpadla švédského výrobce Thermia vždy byla vyvíjena tak, aby nově představený výrobek překonal konkurenční produkty na dlouhou dobu dopředu. Je tomu tak i u tepelného čerpadla Thermia Atlas a Calibra. Jedná se o kompaktní zemní a vodní tepelná čerpadla, jejichž kompresor je vybaven frekvenčním měničem pro dosažení plynulé změny výkonu, když je to potřeba.

Dále jsou vybavena nejnovějším řídicím systémem GENESIS, který má dotykový displej a byl vyvinut s cílem dokonalého řízení invertorových tepelných čerpadel. Vedle sofistikované regulace poskytuje také uživatelskou jednoduchost a přehlednost. Jeho ovládání je přirozené a intuitivní. Příprava teplé vody je díky patentované technologii společnosti Thermia zvané TWS již dlouhou dobu na vrcholu v testech produkce teplé vody.

Výše uvedené rysy platí pro oba vyjmenované typy tepelných čerpadel Atlas i Calibra. Thermia Atlas je top line tepelné čerpadlo a je určeno pro nejnáročnější zákazníky. Má vylepšený design, skleněný dotykový displej a příprava teplé vody je obohacena o skvělou patentovanou technologii Thermia HGW.
Technologie HGW umožňuje připravovat teplou vodu během vytápění za náklady odpovídající provoznímu režimu vytápění, což je mnohem hospodárnější než běžná příprava teplé vody. Navíc je dosahovaná teplota teplé vody až kolem 90 °C, což není běžným způsobem pomocní tepleného čerpadla vůbec dosažitelné. Tepelná čerpadla Thermia nabízí dlouholeté zkušenosti a spolehlivý dlouhodobě hospodárný chod zařízení.
IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.