logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Trane Rental Services - Pronájem mobilních chladicích jednotek Trane

Služby pronájmu Trane Rental Services nabízejí to správné a rychlé řešení pro vaše dočasné požadavky na chlazení či vytápění.

Novinka Dry Coolers:

Do rentalové flotily strojů se čerstvě přidali i suché chladiče o výkonu 250kW a 500kw, které se mohou používat pro předchlazování instalovaných chladicích strojů během léta i zimy. U suchých chladičů je velkou výhodou menší spotřeba elektrické energie i nižší cena oproti běžným chladicím strojům, což jistě potěší.

Rooftop:

Pokud máte během léta příliš vysokou teplotu ve výrobní hale, nebo nemáte instalovanou komplexní klimatizaci, tak Vám může skvěle posloužit Rooftop – chladicí klimatizační jednotka, která pomocí rozvodných rukávců a hadic přivede chladnější vzduch do Vašeho prostoru.

Chiller:

Nestačí-li Vám momentální chladicí jednotka výkonem pro výrobní procesy? Ať už stařím, přidáváním procesních strojů nebo nedostatečném dimenzování na letní vysoké teploty. Tak Vám můžeme nabídnout posílení nebo náhradu stavajícího chlazení po dobu letní teplotní špičky nebo i dlouhodobý pronájem ve stylu leasingového pronájmu.

Proč zvolit služby pronájmu Trane?

Služba Trane Rental Services přináší znalosti i vybavení nutné k podstatnému snížení ohrožení výroby při plánovaných odstávkách, nouzových stavech nebo výrobních špičkách. Společnost Trane dodává spolehlivá, rychlá a nenákladná řešení pronájmů zařízení přesně dle Vašich požadavků. Tato řešení přispívají k udržení kapacity HVAC podle vašich potřeb. Technici společnosti Trane jsou připraveni spolupracovat s vaším provozním týmem při hloubkovém auditu vašich požadavků. Dodávka a montáž všech pronajímaných jednotek je naplánována tak, aby zcela vyhovovala vašim činnostem. Všechny naše pronajímané stroje jsou servisně zajištěny 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu.

Více informací o Trane Rental Services naleznete na www.trane-chiller-rental.com www.tranetechnologies.cz


Trane ČR spol. s r.o.
logo Trane ČR spol. s r.o.

Pronájem průmyslového chlazení a vytápění (chladicí jednotky "chiller", mobilní klimatizace a tepelná čerpadla). Služby půjčovny "Trane Rental Services" nabízejí pronájem širokého spektra zařízení pro plánované a neplánované potřeby jako jsou průmyslové ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.