logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jika: Baterie a sprchové příslušenství pro skvělý relaxační zážitek

Postát si ve sprše, relaxovat pod tekoucí vodou a zapomenout na stres všedních dní. Kdo by tyto chvilky v koupelně neměl rád. Aby se horká nebo naopak osvěžující sprcha stala příjemným zážitkem, na který se po celém dni těšíte, nestačí přitom jen vybrat ten správný sprchový kout.

Důležitou roli hrají i baterie a další sprchové příslušenství jako sprchové hlavice nebo sprchové sloupy. Vedle jejich praktických výhod navíc mohou být také tím drobným detailem, který vaši koupelnu dotáhne k dokonalosti. Máme proto pro vás několik tipů, na co při výběru nezapomenout a na co se zaměřit.

Při výběru baterií máte celou řadu variant, mezi kterými je třeba se rozhodnout. Volit můžete ze stylových kohoutkových, pákových a moderních termostatických. Vedle designu, který by měl korespondovat s celkovým pojetím koupelny, byste měli sledovat také použité technologie, které pomáhají s úsporou vody, prodlužují životnost baterií a také zvyšují komfort při sprchování. Pohodlí při sprchování zvyšují také podomítkové baterie, které šetří cenné centimetry a vy si tak můžete užít větší svobodu pohybu.

Klasickým dilematem při výběru sprchového příslušenství je, zda zvolit hlavovou nebo ruční sprchu. Ideální variantou je jejich kombinace. Díky hlavové sprše si můžete ve chvílích, kdy máte čas a chuť, užívat sprchování naplno. Ruční sprcha zase zajistí pohodlnou očistu ve chvílích, kdy si například nechcete namočit vlasy. Průzkumy značky Jika pak potvrzují, že většina lidí preferuje kombinaci hlavové a ruční sprchy, ačkoliv v praxi tu hlavovou používají o poznání méně.

Hlavovou sprchu lze instalovat na stěnu, do stropu nebo může být montována prostřednictvím sprchového ramene. Skvělou volbou jsou také sprchové sloupy, které umožňují i kombinaci s ruční sprchou, a především nabízí velkou variabilitu. Jednoduše si díky nim můžete nastavit polohu sprchy – její výšku i sklon.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.