logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

S-Power zřizuje post ombudsmana


Úspěšná instalace FV elektrárny o výkonu 3,65 kWp v kombinaci s baterií a tepelným čerpadlem iDM.

Jednička na českém trhu s domácí fotovoltaikou vylepšuje zákaznický servis a od dubna 2020 má svého solárního ombudsmana.

Solární ombudsman je pro klienty, kteří nejsou spokojení s výsledkem vyřízení reklamace či stížnosti, případně podnětu na kvalitu služeb, nebo mají pochybnosti o jejich správném vyřízení v rámci nastaveného systémů a využili již všechny řádné i opravné prostředky.

Reklamační proces a role ombudsmana

Pro reklamaci či stížnost klient nejprve projde standardním procesem – podle povahy problému kontaktuje svého obchodního zástupce, techniky, servis, či administrativní oddělení.

Pokud klient není spokojený s výsledkem reklamačního řízení, s vyřízením stížnosti či dotazu, obrátí se na ombudsman@s-power.cz

Žádná firma, která stojí na lidech, nemůže slíbit 100% dokonalost a bezchybnost. Je ale potřeba se o ně neustále snažit. Zřízení postu ombudsmana pro klienta znamená, že se domůže pomoci, pokud chyba nastane v reklamačním procesu, nebo v zákaznickém servisu.

Přečtěte si více o solárním ombudsmanovi S-Power Energies.


S-Power Energies, s.r.o.
logo S-Power Energies, s.r.o.

Jsme odborníci na zdroje obnovitelné energie pro rodinné domy, bytové domy a komerční budovy. Od roku 2016 jsme po celé České republice úspěšně nainstalovali přes 11 000 střešních fotovoltaik a tepelných čerpadel. Všichni naši odborníci na technologie jsou ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.