logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Centrální chlazení linek na výrobu palubních desek pro automotive

Chladicí a filtrační systém zabezpečující chlazení velkoplošných dvousetkilových forem palubních desek pro osobní automobily Škoda, Audi, Citroen aj.

POPIS

Přístrojové desky osobních automobilů jsou nejčastěji potaženy umělou kůží, která se vytváří z prášku na bázi PVC, který se taví na předehřáté negativní formě. Před sejmutí umělé kůže je nutné formu zchladit.

Máte-li zájem o podobnou realizaci, kontaktujte nás!

Chladící systém se skládá z:

1. Centrální ATS
Centrální automatická tlaková stanice slouží jako zdroj tlaku pro jednotlivé výrobní linky. Velkoplošná zhruba dvousetkilová forma nastříkaná zvulkanizovaným práškem dosedne na chladící vanu, v níž jsou zabudované trysky pro chlazení, odsavání vody a vzniklé páry. Po otevření ventilu začne tryskami proudit chladicí voda, která ochlazuje formu na požadovanou teplotu.

2. Odsávacího a přečerpávacího agregátu
Pro každou linku je odsávací a přečerpávací zařízení řešeno jako samostatná agregace, která zajišťuje pouštění chladící vody do trysek, odsávaní ohřáté vody z chladicí vany a její přečerpání do jímací nádoby.

3. Centrálního filtračního systému
Znečištěná chladící voda od linek se na základě signálu hladinového čidla přečerpá přes filtr vodu do nádoby TUV, ze které přepadem odtéká přefiltrovaná čistá voda do teplé části centrální nádoby.

4. Systému chlazení vody
Pro samotné zchlazení vody slouží samostatný ochlazovací agregát, který na základě signálu čidla v centrální nádobě spustí srdce agregátu - čerpadlo DPV 10/4 - které nasaje vodu z teplé části a tlačí ji přes výměník do studené části centrální nádoby.


AQ PUMPY, s.r.o.
logo AQ PUMPY, s.r.o.

Výroba, vývoj a servis vysokotlakých čerpadel, čerpacích zařízení a speciálních agregací na zakázku jako jsou vysokotlaké zařízení pro tlakové zkoušky, vysokotlaké čistící stroje pro sanace betonu a odstraňování barev, rzi a odolných usazenin. Společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.