logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pomoc českým seniorům. Náhradní díly sanitární techniky zdarma až domů

Snaha pomoci lidem, kteří ji v tuhle chvíli potřebují nejvíc. To je hlavní poselství akce, kterou společnost Alcaplast reaguje na šířící se pandemii koronaviru a nouzový stav, jenž platí na celém území státu.

Největší český výrobce sanitární techniky nově nabízí všem českým seniorům náhradní díly zdarma a odbornou pomoc při poruše toalet, koupelen či kuchyní – tedy míst, jež hrají klíčovou roli při dodržování nezbytných hygienických pravidel.

„Mnoho z nás se – ne vlastní vinou – ocitlo v existenčních problémech. Naštěstí se ukazuje, že si my Češi dokážeme pomoci i ve složitých časech. Je neuvěřitelné, kolik lidí sedlo k šicím strojům a začalo zdarma rozdávat roušky zdravotníkům, hasičům nebo dalším lidem ve svém okolí. Kolik z nás nakupuje a vozí jídlo potřebným. Proto i my přicházíme s výzvou pro české seniory, které v těchto chvílích mají omezený přístup do prodejen a v těchto těžkých časech řeší doma problémy s koupelnou nebo záchodem. A rozhodli jsme se bezplatně dodávat náhradní díly instalatérům i domácnostem, kteří potřebují pomoci,“ říká Radka Prokopová, jednatelka společnosti Alcaplast.

Právě pro tyto případy zřídila firma Alcaplast speciální webovou stránku, kde najdete bližší informace k této akci a kontakt na technickou podporu. Platí přitom, že ať už se obrátíte na Alcaplast přímo nebo prostřednictvím svého instalatéra, v obou případech pomohou technici Alcaplastu vybrat správný náhradní díl a doručí vám ho zdarma až domů. S opravou pomůže servisní pracovník přímo na místě.

„Věříme, že naše akce, která platí po celou dobu nouzového stavu a karantény, pomůže usnadnit život potřebným. Protože jsou chvíle, kdy byznys má jít stranou, a tohle je jedna z nich. Nejdůležitější v tuhle chvíli je zdraví obyvatel a dodržování základních hygienických pravidel, jež pomohou bránit dalšímu šíření koronaviru. Společně to zvládneme,“ dodává Radka Prokopová, jež byla společně se svým manželem v loňském roce oceněna titulem Podnikatel roku v České republice.

Důležité informace:

  • Pro koho je pomoc určena:
    Pomoc je určena českým seniorům, kteří se dostali do potíží nebo jsou omezeni v důsledku vládních nařízení a nedokáží vyřešit krizovou situaci sami. Týká se to rizikové skupiny obyvatelstva nad 65 let.
  • Čeho se pomoc týká:
    Pomoc se týká oblasti sanitární techniky využívané v domácnostech především v koupelnách, na toaletách a v kuchyních. Alcaplast poskytuje zdarma náhradní díly ke svým výrobků značky Alcaplast nebo Alca.
  • Jak vám Alcaplast pomůže:
    Společnost Alcaplast nabízí bezplatné konzultace a technickou podporu po telefonu a po e-mailu, doručení náhradních dílů až domů a v kritických situacích výjezd servisního technika k vám domů. Všechny tyto aktivity včetně náhradních dílů jsou zdarma.
  • Kdo může žádat o pomoc:
    O pomoc může požádat jak koncový zákazník – senior nad 65 let, tak řemeslník – instalatér, který vykonává servisní činnost pro tuto skupinu obyvatel.
  • Jak požádat o pomoc:
    Kontakty na technickou podporu naleznete na www.alcaplast.cz/nahradni-dily.

Alcadrain s.r.o.
logo Alcadrain s.r.o.

Společnost ALCA je největší český výrobce sanitární techniky. Vyrábí podlahové žlaby a vpusti, předstěnové instalační WC systémy, montážní rámy, WC plastové nádržky, WC tlačítka, napouštěcí a vypouštěcí ventily, sifony a další koupelnové příslušenství.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.