logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Přispějte s námi na boj s COVID-19

Od 27.3. věnujeme 5 % z ceny každé objednávky od B2B zákazníků a 10 % z ceny každé objednávky od B2C zákazníků na boj s COVID-19.

Nákupem na reviznidvirka.com spolu s námi přispíváte například na výrobu a distribuci ochranných a zdravotnických pomůcek či výrobu dezinfekce.

Potřeba prostředků na různých místech se rychle mění, proto nepodporujeme pouze jeden konkrétní fond. Naši podporu rozdělujeme mezi důvěryhodné sbírky a fondy zaměřující se primárně na pomoc v ČR. Příkladem jsou Česko proti COVID-19 na portálu Donio.cz nebo 3D tiskem proti COVID-19. Další možností je zaslání příspěvku do oficiálního fondu Světové zdravotnické organizace (WHO).

Každým nákupem u společnosti Zavrz s. r. o. tak přispíváte, aniž byste zaplatili cokoliv navíc. Pokud vám to však situace umožňuje, můžete se sami blíže seznámit se sbírkami a přispět dle vlastního uvážení nebo se podobným způsobem zapojit jako firma.

Více informací na: reviznidvirka.com/blog-nakupem-reviznich-dvirek-prispejete


ZAVRZ s.r.o.
logo ZAVRZ s.r.o.

Prodejce a výrobce revizních dvířek. Držitel patentových práv na speciální konstrukci dvojitého pantu, jež umožňuje velmi pohodlné otevírání a zavírání dvířek. Revizní dvířka umožňují snadný přístup ke stoupačkám a dalším servisním a revizním prostorám. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.