logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Grundfos AKCE 2020 zahájena

Dovolujeme si Vás informovat o zahájení „Grundfos akce 2020“ a nabídnout Vám tak pro nadcházející sezónu zajímavou nabídku výrobků za zvýhodněné ceny.

Podobně jako v předcházejících letech, jsme i nyní do této kampaně vybrali čerpadla určená především pro dům a zahradu.

V letáku Grundfos akce 2020 představujeme i nová čerpadla v oblasti dodávky pitné vody:

Domácí vodárna SCALA1
Kompaktní plně automatická samonasávací domácí vodárna s integrovanou řídící jednotkou. Díky této jednotce čerpadlo pracuje zcela autonomně (automaticky zapne při poklesu tlaku a vypíná po skončení průtoku). Čerpadlo je rovněž vybaveno řadou pokročilých funkcí např. ochranou chodu nasucho nebo funkcí přerušení nechtěného odběru.

Ponorná čerpadla SB HF
Nová řada čerpadel SB HF rozšiřuje současné výrobkové portfolio 5“ ponorných čerpadel o varianty s jmenovitým průtokem 5 m3/h. Tato čerpadla jsou tou správnou volbou pro zásobování větších objektů pitnou vodou z kopaných studní a dále pro zahrady nebo závlahové systémy.

Více informací o akci naleznete na našem webu.


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.