logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Evora na stavebním veletrhu v Brně

Děkujeme Vám za účast na Stavebním veletrhu v Brně, na kterém jsme se prezentovali společně s naší partnerskou architektonickou společností TECTOR ateliér.

Stavební veletrh Brno prezentuje průřez celým odvětvím stavebnictví. Pokrývá realizace staveb, stavební řemesla a technologie, stavební materiály a výrobky, stavební konstrukce a technické zařízení budov. Termín konání veletrhu na začátku roku umožňuje získání potřebných informací, přehledu o novinkách nebo nalezení realizátorů a dodavatelů staveb ještě před zahájením stavební sezóny.

Pokud stavíte, rekonstruujete, zajímají Vás pasivní stavby, neváhejte a sjednejte si schůzku s našimi odborníky ještě dnes. U nás najdete vše na jednom místě. Obraťte se na nás s poradenstvím, projektem, realizací či servisem, naše služby jsou komplexní.


Evora CZ, s.r.o.
logo Evora CZ, s.r.o.

Jsme výhradně česká společnost Evora CZ, s.r.o., jednička na trhu v oblasti technologií pro bytovou výstavbu. Jako jediní nabízíme komplexní řešení technického zařízení budov. Konkrétně větrání se zpětným získáváním tepla, vytápění, chlazení, ohřev TUV, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.