logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chlazení pro rodinné domy a byty


Daikin série Ururu-Sarara, dokáže zvlhčovat, odvlhčovat, vytápět, chladit.

Významný podíl mají v našich dodávkách a realizacích rodinné domy a byty. Specializujeme se na několik výrobců kvalitních klimatizací vyšší třídy, soustředíme se na náročnější zákazníky, kteří hledají kvalitu produktů a top technické parametry.

Orientace na kvalitu a vyšší třídu produktů klimatizací nám jedině zajistí spokojeného zákazníka a tím i naše dobré jméno. Nejlevnější výrobky vždy podle své nízké ceny také tak vypadají a fungují a nám i zákazníkovi to přináší problémy a zklamání. Proto jsme se vydali cestou poctivého řemesla, kvality a špičkové techniky.

Takovými výrobky jsou produkty Daikin, Mitsubishi, Toshiba, Samsung. Dodávku a montáž zajistíme kompletní s dostojíme jakýmkoliv požadavkům náročnějších klientů. Každé zadání má své technické řešení. Pokud stavíte luxusnídům, nízkoenergetický dům nebo hledáte jen chlazení do bytu a patříte mezi ty, co již dnes hledají kvalitu v jídle, kultuře, životním stylu, zkrátka nehledáte nejlevnější plevel, ale poctivost a top parametry, pak nás neváhejte kontaktovat. Chceme dělat svoji profesi řádně a čistě, a to je možné jen se specializací na přední výrobce, kvalitu a top techniku. Kvalita něco stojí, ale za svoje peníze dostanete 100% služby a 100% technologii.

Úzké prolínání kategorií chlazení split a VRF systémy s vytápěním tepelnými čerpadly, protože všechny tyto jednotky jsou již v této vyšší kategorii dnes invertery, které topí i chladí a jedná se o tepelná čerpadla vzduch-vzduch, popisujeme na dalších stránkách vytápění a tepelných čerpadel.

Je možné využívat chlazení i vytápění split, multisplit a VRF systémů, je možné zapojit venkovní jednotku tepelného čerpadla do větrací rekuperační jednotky, do teplovzdušné vytápěcí jednotky pro nízkoenergetické domy, systémy Daikin, Samsung, Toshiba i Mitsubishi nabízí provedení vzduch-voda pro podlahové vytápění, stěnové vytápění, rekonstrukce s využitím stávajících otopných těles, natápění TUV nebo bazénů.

Atypická řešení jsou pro nás výzvou. Každé zadání má své technické řešení. Podíl atypických řešení mají luxusní domy, kde je nutno podřídit se designu nebo naopak technicky řešit sauny, bazény, posilovny, prosklenné obytné plochy. Velkou výzvou je luxusní nízkoenergetický dům, pasivní dům nebo dům s bazénovou částí.


TZB PRO s.r.o.
logo TZB PRO s.r.o.

TZB PRO s.r.o. je realizační i projekční firma v oblasti TZB s více jak 10 letou tradicí. Realizujeme profese VZT, UT, CHL, ZTI, a to v oblasti administrativních budov, průmyslových objektů, rodinných domů, čistých prostor, nemocnic, speciálních řešení ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.