logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Průmyslové hodiny a jednotný čas nově na TZB-info

Hodiny a jednotný čas jsou v současné době opomíjenou záležitostí. Přitom jsou nezastupitelným prvkem budov a dávají řád životu v nich, přestože máme na ruce hodinky a přesný čas v mobilu.

Reklama

Možná patříte také mezi ty, kteří, v případě jednotného času, „nemají kam šáhnout“ pro technické informace, neví co je v tomto oboru IN, případně mají v šuplíku jen staré katalogy firmy Pragotron.
A i když hodiny projektujete nebo instalujete, stejně si občas nejste jistí, jestli jste zvolili optimální řešení a jestli bude investor s Vaším návrhem nebo instalací spokojen. Nakonec pak zjistíte, že v sousední budově, která má zcela jiný charakter použití jsou přesně stejné hodiny, které jste zvolili Vy.

Kontaktujte nás!
  • Nabídneme Vám to nejlepší, co je v Evropě k dispozici.
  • Pomůžeme vybrat nejvhodnější způsob synchronizace, řízení hodin a signalizace podle typu budovy a jejího uživatele.
  • Dodáme Vám časové servery, hodiny, bezdrátovou signalizaci nebo IP audio systém.

Vše z výroby předního světového výrobce, firmy BODET SA z Francie (www.bodet-time.com), kterou v ČR zastupujeme. Vše má špičkovou technickou úroveň, pěkný moderní design a vysokou kvalitu.
Kontaktujte nás a konzultujte s námi řešení už v přípravě projektu! Poradíme Vám a pošleme Vám veškerou technickou dokumentaci k jednotlivým výrobkům a ceny zvoleného řešení.

Kontaktujte nás, když se budete účastnit výběrových řízení. Dáme Vám ty nejlepší ceny! A špičkové výrobky u nás neznamenají vysoké ceny! Ve velké části sortimentu jsme levnější než česká konkurence a technicky a vzhledově lepší!

Naši zákazníci nám důvěřují, proč ne vy?

Více informací najdete zde

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.