logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chlazení v administrativě

Chladicí systémy vodní pro jednotky fan-coil a vzduchotechniku, zdroje chladu, objektové rozvody chladu. Chladicí stropy, chladicí trámy pro administrativní objekty luxusní kategorie, systémy fan-coil pro kancelářské budovy. Velké chladivové systémy VRV, VRF, multisplit pro administrativu.

Průmysl, administrativa

Split systémy pro nízké teploty chladíren a potravinářského průmyslu. Chladicí systémy čistých prostor, chladicí systémy split a VRF pro akusticky chráněné provozy.

Důležitou kapitolou je chlazení serveroven a datacenter. Realizujeme malé serverovny administrativních budov i přesné chlazení datacenter. Serverovny mohou být dálkově monitorovány, napojeny na GSM modul či internet, datacentra jsme projektovali s vodním přesným chlazením i s chladivovými systémy, pro menší aplikace lze dodat specializované typy split jednotek Toshiba s regulační odchylkou teploty +/- 1°C, pro velká datacentra rackové i kompaktníjednotky přesného chlazení pro zdvojené podlahy i s regulací vlhkosti vzduchu.


TZB PRO s.r.o.
logo TZB PRO s.r.o.

TZB PRO s.r.o. je realizační i projekční firma v oblasti TZB s více jak 10 letou tradicí. Realizujeme profese VZT, UT, CHL, ZTI, a to v oblasti administrativních budov, průmyslových objektů, rodinných domů, čistých prostor, nemocnic, speciálních řešení ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.