logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kvalitní detektory pohybu Steinel a další pohybová čidla v K&V ELEKTRO

Pohybová čidla slouží k bezdotykovému ovládání elektrických spotřebičů. Nejčastěji se používají k úspornému ovládání osvětlení nebo spuštění alarmu. Vyberte si nejvhodnější detektor pohybu!

Oblíbený český prodejce elektroinstalačního materiálu K&V ELEKTRO nabízí široký sortiment pohybových a soumrakových čidel. Zatímco detektory pohybu reagují na pohyb v zaměřené oblasti, soumraková čidla se spínají ve chvíli, kdy se zešeří. Hodit se vám může také prezenční čidlo, které rozezná přítomnost osoby, i když se nepohybuje. U pohybových čidel můžete vybírat mezi infračervenými (PIR čidly), které jsou nejběžnější a měří elektromagnetické záření, a mikrovlnnými (MW čidly) využívajícími elektromagnetickou energii. Při jejich výběru se soustřeďte také na dosah čidla, úhel snímání či rychlost a dobu zapnutí senzoru.

Rozmyslete si také, kam chcete čidlo instalovat - tedy jednak jestli jej umístíte na omítku, nebo jej zapustíte do omítky, a zda ho namontujete na strop, či na stěnu. V případě, že bude detektor venku nebo v prašném prostředí, měl by mít stupeň krytí minimálně IP44.

Do venkovních prostor jsou vhodné i kvalitní detektory pohybu od německé firmy Steinel, které nově najdete na E1, tedy maloobchodním e-shopu firmy K&V ELEKTRO.

Pohybové čidlo Steinel sensIQ S lze ovládat dálkovým ovladačem a vyniká především velkým dosahem (20 metrů), který lze nastavit naráz do různých vzdáleností ve 3 směrech nezávislých na sobě. Hodí se například nad vstupní vchody a nakládací rampy a koupíte jej v černém i bílém provedení.

Senzor Steinel IS 360-1 DE je bílé vestavné stropní čidlo, takže je vhodné k montáži do podhledů či přístřešků.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.