logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová ovládací tlačítka SANIT pro splachování WC na veletrhu Aquatherm 2020

Společnost Nicoll na svém stánku č. 533 v hale 5 vystaví nejnovější ovládací tlačítka pro splachování WC SANIT BRIGHT a také elektronické bezdotykové ovládací tlačítko SANIT INEO SCOP ze skla.

Nová ovládací tlačítka pro splachování WC SANIT BRIGHT přináší výrazný precizní design tam, kde byste ho nečekali. Ovládací tlačítka jsou uspořádána svisle a tvoří výrazný, ale designově čistý vykřičník. Pro vytvoření osobitého interiéru lze vybírat z mnoha kombinací materiálů i barev.

Kromě těchto tlačítek na veletrhu také představíme ovládací tlačítko v moderním designu s elektronickým ovládáním splachování a světelným efektem SANIT INEO SCOP . Ovládací deska je vyrobena z tvrzeného bezpečnostního skla a splachování je řízeno snímačem. Citlivé bezdotykové infračervené senzory umožňují splachování dvojího množství vody (malé a velké spláchnutí).

Kromě tlačítek si na veletrhu budete moci samozřejmě prohlédnout i samotné předstěnové instalační prvky SANIT. Představíme novinku SANIT INEO FronTop – univerzální splachovač s ovládáním zepředu nebo shora a možností snížené výšky. Představuje skutečné řešení problémů pro podkroví, malé místnosti a parapety. Pomáhá šetřit cenný prostor a implementovat kreativní koncepty koupelen. K vidění budou také prvky ze speciálního programu pro imobilní osoby.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.