logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Odborná konference pro projektanty, architekty a stavitele

Již devátým rokem pořádá společnost Wienerberger, lídr v oblasti keramických stavebních materiálů, odbornou konferenci Wienerberger fórum, která se uskuteční v sedmi českých městech v období od 9. 1. do 4. 2. 2020.

Program konference je připraven tak, aby projektanti, architekti, studenti a stavební společnosti načerpali nové poznatky a trendy z oblasti stavebnictví a systémového řešení Wienerberger. „Návštěvníci se budou moci seznámit s množstvím praktických informací a novinek z oblasti legislativy, digitalizace ve stavebnictví a s novými konstrukčními řešeními. Budeme se věnovat také zdravému bydlení v našem programu domu budoucnosti e4,“ přibližuje obsah přednášek Wienerberger fóra 2020 Ing. Kamil Jeřábek, jednatel společnosti Wienerberger.

Účast na Wienerberger fóru 2020 je bezplatná a semináře jsou akreditovány v systému celoživotního vzdělávání ČKAIT (1 bod) a ČKA (2 body). Novinkou letošní konference bude téma týkající se řešení konstrukčních detailů systémů Porotherm a Tondach včetně jejich návaznosti na další výrobce stavebních materiálů značek Vekra, Semmelrock, Velux, Schiedel a Baumit.

Program Wienerberger fóra 2020 zahrnuje tyto přednášky:

  • Změny v legislativě od roku 2020 a jejich důsledek na práci projektanta, Ing. Vlastimil
  • Kučera, Ph.D. (CSI)
  • iRoof: výhody nového řešení nadkrokevní izolace šikmé střechy, Ing. Hynek Stančík, Ph.D.
  • Představení nástrojů pro 3D projektování a BIM, Ing. arch. Martin Tichý
  • Konstrukční detaily a jejich dopad na vlastnosti stěn, Ing. Robert Blecha
  • e4 dům: Nový trend v moderním stavebnictví, Ing. Daniel Uskokovič
  • Jak v létě nepřehřát podkroví, Ing. Hynek Stančík, Ph.D.
  • Řešení konstrukčních detailů od průmyslových partnerů v návaznosti na cihelný sytém, Jan
  • Huber, DiS.
  • Provádění fasád domů z cihlových pásků Terca, Ing. Robert Blecha
  • Statika vícepodlažních budov a zajímavosti z praxe, Ing. Ivo Petrášek

Wienerberger fórum 2020, jedna z největších a nejprestižnějších vzdělávacích akcí ve stavebnictví, bude zahájeno dne 9. 1. 2020 v Českých Budějovicích. Další destinace jsou 14. 1. 2020 Praha, 21. 1. 2020 Ostrava, 23. 1. 2020 Olomouc, 28. 1. 2020 Brno, 30. 1. 2020 Plzeň a 4. 2. 2020 Hradec Králové, kde semináře zaměřené na aktuální vývoj, trendy a novinky ve stavebnictví vyvrcholí.

Více informací a možnost přihlásit se: www.wf2020.cz


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.