logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

S armaturami SCHELL můžete ušetřit až 60 % vody

Schell se účastní v systému označování armatur a splachovačů štítkem úspornosti WELL.

Štítky WELL - hodnocení úspory a efektivity


Elektronická umyvadlová armatura SCHELL PURIS patří mezi oceněné produkty v klasifikačním systému WELL

Štítek „WELL“ přinesl transparentní systém hodnocení armatur, splachovacích nádržek a příslušenství šetřících vodu. Systém přidělování až šesti hvězdiček ukazuje, jak je to s efektivností a hygienou instalačních komponent u veřejných a komerčních zařízení.

Jedním z iniciátorů tohoto systému se stala i významná německá společnost Schell Armaturen.
S klasifikačním systémem WELL je budován informačně transparentní trh pro zákazníky, kteří jednoduše poznají výrobky energeticky a finančně úsporné, a současně funkčně kvalitní, a to díky označujícímu štítku. Aplikace systému WELL v sanitární technice rozlišuje tři štítky podle segmentace produktů na Home, Public a Upgrade. Rozdílné parametry jsou kladeny na soukromý a veřejný sektor.

S armaturami SCHELL můžete ušetřit až 60 % vody

Mnohé SCHELL armatury jsou označeny WELL nálepkou. Tato v roce 2011 celosvětově zavedená klasifikace produktů informuje o tom, jak efektivně / udržitelně sanitární armatura pracuje. Například ve veřejných sanitárních prostorách je téma udržitelnosti a efektivních armatur hodně důležité. SCHELL nabízí inteligentní řešení. Například bezdotykové umyvadlové, WC nebo pisoárové armatury.

Firma SCHELL má před bránou ochranné vodní pásmo. Udržitelnost je na prvním místě

Zodpovědnost za přírodu je nám vlastní. Naše řešení jsou především udržitelná. Nezávislé průzkumy ukázaly, že přibližně 80% celkových nákladů stavebního díla musí být opětovně vydáno za provoz a údržbu během životního cyklu. Zde se tedy rychle zaplatí investice do armatur, spořících vodu a energii. Přesto hrají rozhodující roli náklady na údržbu.
Udržitelnost není jen o produktech samotných. Výrobní procesy u SCHELL probíhají kompletně ve dvou výrobních centrech v Sauerlandu. To ušetří mnoho nákladů na transport a je to šetrné vůči životnímu prostředí. Stejně důelžité je i úsporné využívání surovin. Např. veškeré mosazné otřepky, které vzniknou během výroby, jsou sbírány a vraceny výrobci mosazi.


SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.