logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rekonstrukce kuchyně základní školy umístěné v suterénu

V létě 2019 probíhala rekonstrukce školní kuchyně v suterénu ZŠ Hostýnská v Praze. Rekonstrukce se týkala nejen technologického gastro provozu, ale i celých sklepních prostor.

Do suterénu bylo přivedeno světlo a vzduch pomocí sklepních světlíků MEA Multinorm. Světlíky mají zesílenou konstrukci, takže vydrží i vyšší zátěž nejen pohybu osob, ale i aut. Konstrukce tělesa, zpětné klapky a proti pachové odvodňovací přípojky zajistí provětrání suterénu čerstvým vzduchem i dostatečnou mírou přirozeného světla. Způsob montáže je vodotěsný a také zabrání vzniku tepelných mostů.

Každý gastro provoz má své specifické technologické požadavky a vyžaduje také individuální návrh odvodnění jednotlivých přípravných a provozních sekcí. MEA Water Management navrhl a dodal pro školní kuchyni nerezový systém podlahových van, žlabů, vpustí podle dodaných technologických požadavků a s ohledem na stávající stav konstrukce budovy. MEA má dlouholeté zkušenosti s nerezovým odvodněním pro gastro provozy a patří mezi nejvýznamnější dodavatele na tuzemském trhu.

Více o systému nerezového odvodnění MEA pro gastro provozy.


MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.