logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Úspěch v testu led trubic – finské Valtavalo G5 přímo na vrchol

V srpnu 2019 testovala redakce britského světelného magazínu LuxReview, produkty šesti předních mezinárodních výrobců LED trubic. LED trubice byly testovány na lm/W, lm, CRI, teplotu barev a účiník.

Reklama

Mezi produkty testovanými v nejvýznamnější evropské laboratoři LIA v Telfordu, specializující se na testování výrobků pro osvětlení, měla i své zástupce finská společnost Valtavalo, přední výrobce LED trubic v severských zemích. Nový produkt tohoto výrobce, LED trubice G5, vyšplhal až na vrchol testovací skupiny. Kromě Valtavalo byly v testu zahrnuty produkty Philips, Osram, Tungsram, Kosnic a Mackwell LLL.

LED trubice byly testovány na jejich světelnou účinnost (lm / w), výkon, barevné podání (CRI), teplotu barev a účiník.

,,Úspěch v tomto testu je obzvláště přínosný, protože test nezohlednil ani všechny výjimečné vlastnosti naší LED trubice, jako je dokonale neblikající světlo a dlouhá životnost. Výsledek testu navazuje na naše předchozí úspěchy, které přinesly testy Tekniikan Maailmy (2013) a LuxReview (2016), ty testovaly předchůdce našeho současného vlajkového produktu. Naše výrobky tedy byly testovány jako nejlepší na světě, “říká s hrdostí Markku Laatikainen, generální ředitel Valtavalo.

Společnost Valtavalo se specializuje na výměnné LED světelné zdroje, konkrétněji na LED trubice. Ve svém závodě, ve finském Kajaani, vyrábí LED trubice pod vlastní značkou. Dvě automatizované montážní linky vyrábějí LED trubicové výrobky pro obecné aplikace osvětlení i pro zvláštní účely, jako je pěstování rostlin nebo snižování škodlivých mikrobů. Obě linky jsou schopny vyrobit všechny nejběžnější velikosti trubic od 45 cm do 150 cm délky.

Hlavním cílem Valtavalo bylo nabídnout klíčové přednosti integrovaných LED světel ve formě výměnné LED trubice.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.