logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vzduchomembránová sanitární čerpadla AKCE 2019

Čerpadla jsou vyrobena z nerezové oceli AISI 316L a mají povrchovou úpravu 0,8 jako standard nebo 0,5 na vyžádání. Tím je zajištěno, že vnitřky pumpy jsou hladké, bez oblastí pro růst bakterií.

Reklama

Pumpy sanitární série

Čerpadla Tapflo sanitární řady jsou speciálně navržena tak, aby splňovala požadavky potravinářského, nápojového, farmaceutického a kosmetického průmyslu. Mezi hlavní vlastnosti této řady čerpadel patří systém rozvodu vzduchu bez mazání, bezúdržbový systém kulových zpětných ventilů a úplná vizuální kontrola smáčených částí.

Made to be clean = stvořené k čistotě

Naše provedení umožňuje úplnou vizuální kontrolu smáčených částí. Neexistují žádné skryté oblasti, kde by mohly růst bakterie. Svorky rozváděcího potrubí lze jednoduše sejmout a šrouby skříně jednoduše vyšroubovat, což umožní úplnou demontáž a čištění. Čerpadlo je také určeno k čištění a sterilizaci na místě – metody C.I.P. a S.I.P. Po těchto činnostech lze s čerpadlem na podstavci snadno otočit a vypustit ho.

ATEX certifikace

Všechna sanitární čerpadla jsou k dispozici ve verzi ATEX do výbušného prostředí. Tato čerpadla jsou dodávána s uzemněním a jsou vyrobena z vodivých materiálů; vodivý center blok a membrány z PTFE (podklad membrány) anebo EPDM (vodivá).

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.