logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rozsáhlá nabídka čidel pro TVK

Díky kompletnímu sortimentu čidel může firma Belimo nabídnout všechny přístroje na provozní úrovni TVK společně. Pohony a ventily jsou doplněny rozsáhlým sortimentem čidel pro teplotu, vlhkost, kvalitu vzduchu a tlak.







1) Čidlo teploty, 2) Čidlo vlhkosti, 3) Čidlo kvality vzduchu, 4) Čidlo tlaku, 5) Čidlo průtoku

Firma Belimo nabízí standardizovaná čidla, efektivní metody objednávání, přesné dodání přímo na místo stavebního projektu, jednoduchou montáž, různé možnosti kabelových průchodek, jakož i rychlé uvedení do provozu. Atraktivní, jednotný design zjednodušuje zapojení a montáž čidel, a zaručuje vysokou spolehlivost. Navíc díky charakteristickému oranžovému zabarvení pouzdra, lze čidla rozpoznat jako výrobky firmy Belimo, což je užitečné zejména při uvádění do provozu.

Čidla teploty

Přesné a spolehlivé hodnoty měřené teploty jsou pro optimální komfort budovy a energetickou efektivitu nepostradatelné. Čidla pro měření teploty venkovního vzduchu nebo ve vzduchotechnických kanálech a potrubí byla navržena pro přesné a stabilní měření, jakož i jednoduchou montáž.

Čidla vlhkosti

Kontrolování vlhkosti je rozhodující pro optimální komfort budovy a rovněž tak důležité pro ochranu infrastruktury budov, výrobní procesy, skladované zboží a umělecká díla. Sortiment dlouhodobě stabilních čidel vlhkosti pro kanály, venkovní vzduch a kondenzaci byl koncipován tak, aby byla zaručena energeticky efektivní kontrola a kompatibilita se všemi důležitými systémy automatizace budov. Vysoce kvalitní a spolehlivá čidla jsou zárukou přesnosti a reprodukovatelnosti. Kombinovaná čidla pro teplotu a vlhkost představují flexibilní a cenově úsporné řešení.

Čidla kvality vzduchu

Čidla kvality vzduchu firmy Belimo pro měření CO2 a VOC zaručují optimální kvalitu vnitřního vzduchu s vyšším komfortem a nejvyššími energetickými úsporami v budovách. Dostupné jsou také kombinace s čidlem teploty a vlhkosti.

Čidla tlaku

Přesné měření tlaku je důležité pro optimální výkon systémů TVK. Čidla tlaku firmy Belimo měří velmi nízké hodnoty až velmi vysoké hodnoty tlaku ve vzduchu, vodě a chladicích okruzích. Čidla měří přesně tlak, diferenční tlak a objemový průtok pro spolehlivou regulaci a kontrolu. Volitelné rozsahy měření nabízejí zvýšenou flexibilitu aplikace.

Čidla průtoku

Spolehlivé měření průtoku hraje rozhodující úlohu při energeticky efektivní optimalizaci systémů TVK. Čidlo vycházející z ultra-zvukové metody od firmy Belimo umožňuje přesné měření průtoku vody a směsi vody a glykolu v celém rozsahu teploty od –20 do 120 °C. Čidlo z korozi odolných materiálů není díky principu měření na bázi ultrazvuku citlivé na znečištění. Tím je zaručen spolehlivý provoz a dlouhá životnost.


BELIMO CZ spol. s r.o.
logo BELIMO CZ spol. s r.o.

U firmy Belimo naleznete technologii pohonů a ventilů pro topení, větrání a klimatizaci za prvotřídní poměr ceny a výkonu. Servopohony pro topení, větrání a klimatizaci. Servopohony pro požární a odkuřovací klapky. Regulátory průtoku vzduchu. Regulační ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.