logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový regulátor průtoku vzduchu TROX - TVE

Společnost TROX přichází na trh s novým regulátorem variabilního průtoku vzduchu typem TVE.

  1. dvojité břitové těsnění
  2. opláštění regulátoru
  3. list klapky s patentovaným systémem měření
  4. hřídel s odběrným místem tlaku
  5. servopohon typ EASY nebo Compact

Díky patentovanému principu měření jsou nyní naměřené hodnoty stanoveny přímo na listu klapky bez dodatečných měřících sond nebo jiných senzorů přesně a spolehlivě i při nízkých rychlostech proudění vzduchu. Velký rozsah použití díky rychlosti proudění od 0,5m/s do 13m/s nabízí vysoký stupeň flexibility.

Další velkou výhodou regulátoru TVE je kompaktní konstrukce, která spolu s novým systémem měření umožňuje instalovat regulátor i při nepříznivých nátokových a prostorových podmínkách. VAV regulátor TVE je možné vybavit jak dlouhodobě osvědčeným servopohonem EASY s nastavovacími potenciometry, tak i provedení Compact s rozhraním pro začlenění do centrálního systému BMS. Pro okamžité odečtení průtoku vzduchu bez dodatečných měřících zařízení je možné použit také variantu s LCD displejem, což vede k následným úsporám času při zprovoznění a servisu.


Trox Austria GmbH, organizační složka
logo Trox Austria GmbH, organizační složka

Firma Trox, založená v roce 1951, zaujímá díky svým letitým zkušenostem a zaměstnancům s vysokou technickou odborností přední místo na poli výrobců vzduchotechnických a klimatizačních komponentů. Díky svému vývojovému centru se řadí mezi inovativní firmy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.