logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Když hlásit pultíkovým mikrofonem, tak komfortně

Hlášení v administrativní budově, v čekárně, ve škole nebo v obchodním centru se dá provést různými způsoby. Český výrobce Dexon nabízí jak jednoduché stolní mikrofony s minimem ovládání, tak i složitější s možností přehrání dříve nahraných hlášení. Vrcholem v jeho sortimentu je hlášení formou aplikace v telefonu nebo tabletu.

Jednoduchý mikrofon Dexon PA 570 je vybaven audio elektronikou s nízkou hladinou šumu, elektronicky aretovaným tlačítkem a automatickým gongem. Aktivita mikrofonu, je indikována svíticím kroužkem na jeho hlavici. Nic víc pro jednoduché aplikace není potřeba.

Naproti tomu, mikrofon PA 600 je stolním mikrofonem s vestavěným audio modulem. Splňuje tak požadavek na přehrávání hlášení z paměti. Mikrofon je vybaven elektretovou vložkou s výbornou srozumitelností a řídicí elektronikou. Kromě typického tlačítka pro provedení hlášení mikrofonem, jsou k dispozici i tlačítka pro spuštění nahraných hlášení. Ty se do mikrofonu nahrávají pomocí USB spojení, ve formě Mp3 souborů. K dispozici máme 4 GB vnitřní paměti, a tak hlášení mohou být dlouhá, nebo i ve formě hudby.

Zajímavou funkcí je zadní linkový vstup. Ten použijeme k zavedení dalšího signálu, např. externí podkresové hudby. PA 600 je určitě praktickým pomocníkem. Nejenže je signálu výborně rozumět, ale pomáhá i v přehrávání opakujících se hlášení. Hodí se proto pro všechny druhy přepážek, recepcí, vrátnic i kanceláří.

Aplikace Dexon Audio Message Player je přehrávačem audio hlášení s bohatými možnostmi nastavení a nahrání vlastních hlášení. Pracovní plochu aplikace tvoří dlaždice. Každá dlaždice představuje dané hlášení, v jejímž nastavení nalezneme název, barvu, počet opakování, délku pauzy anebo možnost nahrání hlášení nebo spárování s již existující Mp3 nahrávkou.

V globálním nastavení aplikace si uživatel vybere ze tří možných režimů provozu. Zajímavý je režim „Fronta“, kdy jsou požadavky na hlášení řazeny do fronty. Dále zde třeba najdeme nastavení podoby pracovní plochy a gongu. První dlaždice vlevo nahoře je mikrofon pro online hlášení. Jeho chování vůči přehrávaným hláškám lze nastavit třemi způsoby. Aplikaci tak můžeme použít i jako Bluetooth mikrofon pro rozhlasové ústředny, aktivní reprosoustavy a další výrobky Dexon s Bluetooth konektivitou.

Podívejte se, jak vám mikrofony i aplikace mohou pomoci s hlášením na této speciální stránce.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.