logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kniha Reproduktory a reprosoustavy III

Know-how firmy se pozná také podle publikační činnosti. Český výrobce reproduktorů a ozvučovací techniky pro budovy i exteriéry Dexon vydal obsáhlou publikaci, doslova nabitou informacemi z oboru.

Kniha pojednává o stavbě a technologii reproduktorů, jejich parametrech, měření a jejich užití v praxi. Důraz je kladen na vysvětlení základních souvislostí mezi parametry reproduktoru, měřícími metodami, ale také praktickým využitím reproduktorů ke konstrukci reproduktorových soustav. Tyto kapitoly jsou doplněny objasněním principů ozvučnic a funkce výhybek, konstrukcemi skříní a užitečnými poznatky včetně mnoha konstrukčních návodů ke stavbě, včetně výkresů.

Publikace zahrnuje vyzdvihované téma plošného ozvučení, kde je rozebrána jak teorie, tak i mnoho praktických případů instalačního ozvučení. Kniha cílí nejenom na konstruktéry, elektromontážní firmy, ale i na běžné uživatele, jimž se snaží poradit při výběru nového ozvučení. Text doprovází mnoho ilustrativních obrázků, grafů a tabulek.

Na této speciální stránce naleznete další informace vč. obsahu knihy.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.