logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak vylepšit atmosféru interiéru pomocí ozvučení se subwooferem?

Potřebujete, aby se návštěvníci ve vašich prostorách cítili příjemně? Podkresová hudba, zvláště bude-li znít příjemně, teple, ne plechově, nám odvede výbornou službu. Ozvučení doplňme subwooferem.

Aktivní subwoofer Dexon SUB 1201A je osazen kvalitním 12" basovým reproduktorem v bassreflexové ozvučnici, a modulem zesilovače s nízkým zkreslením. Disponuje regulací hlasitosti, přeladitelnou výhybkou, invertováním fáze a funkcí automatického sepnutí. Model SUB 1201A je proveden v luxusním lesklém vzhledu s černým klavírním lakem. Přední rámeček s průzvučnou tkaninou lze sejmout.

Subwoofer je možné napojit stereofonně, vstupy RCA (Cinch), nebo reproduktorovými vstupy, což je paralelní připojení na stávající reprosoustavy. Napojení je také možné na LFE výstup (subwooferový linkový výstup) receiveru.

V domácích prostorách nám subwoofer může odehrát pěkně razantní basy a doplnit tak atmosféru sledovaného filmu nebo hudby. V prodejnách, kancelářích, showroomech, restauracích, zasedačkách nebo jiných veřejných prostorách subwoofer poslouží potichu, hudební kulisu zpříjemní a to blahodárně (podvědomě) zapůsobí na návštěvníky. Budou se lépe cítit, bude méně stresu, v prostorách budou chtít zůstat déle. Návštěvník – zákazník bude spokojený a jeho objednávka třeba bude zajímavější.

Subwoofer SUB 1201A je pořádný basový základ, jeho basy jsou čisté, konkrétní, s nízkým zkreslením. Basy jsou zde tak povedené, že zvukem budete nadšeni při tichém i velmi hlasitém poslechu.

Podívejte se, jak vám subwoofer pomůže s ozvučením na této speciální stránce.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.