logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Školíte? Prezentujete? Předvádíte? Ozvučení od Dexonu je v jedné krabici. Snadné, výkonné a praktické

Už žádné složité tahání kabelů a nastavování. Prostě vybalit, zapnout a započít školení. Ozvučení s řečnickými systémy Dexon je rychlé a nevyžaduje žádné speciální znalosti. Ideální pro laiky.


Pro školitele, cvičitelky, konference, učitele, školení a prezentace, tedy všude tam, kde je potřeba reprodukovat hudbu a posílit řeč, Dexon nabízí ozvučovací „krabice“, které se nazývají Řečnické systémy. Pozor, nepleťte si to s hračkami k vodě, které jsou jen na přehrávání hudby. Dexon nabízí „nadupané“ modely WA 400RC, 410RC a 450RC.

Důležité je, netrápit se složitým zapojováním ozvučení. Tady je vše elegantně v jednom zařízení. Řečnické systémy Dexon se hodí pro ozvučovací aplikace v různých prostředích, dají se snadno přenášet a jejich snadné zapojení nevyžaduje žádnou manipulaci s kabely nebo nastavování parametrů, ale jen připojení do elektrické sítě. Tuto variabilitu ocení zejména laická obsluha, která potřebuje ozvučovat na více místech, a přitom nemají technika, který by jim zajišťoval složité ozvučení.

Řečnické systémy Dexon jsou dodávány s ručním bezdrátovým mikrofonem a vysílačem za oděv spolu s náhlavním mikrofonem. V zařízení je také vestavěn zesilovač s reproduktorem. Ke komfortu přispívá i vestavěný modul přehrávače Mp3 z USB slotu nebo paměťové karty, který je zkombinován s FM rádiem a přijímačem Bluetooth, takže hudbu můžeme přehrávat také z externího tabletu nebo smartphonu. Zajímavá je také možnost napájení z vnitřního akumulátoru, který můžete dobíjet, to pro případ, kdy není k dispozici klasická 230V elektrická síť.

Podívejte se, jak snadné je ozvučení pomocí řečnických systému Dexon na této speciální stránce.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.