logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fotovoltaika na chatu? Rozhodně ano

Má vaše chata či chalupa popisné číslo a je zkolaudovaná jako objekt k bydlení? V takovém případě můžete na pořízení fotovoltaické elektrárny čerpat dotaci Nová zelená úsporám od 60 000 Kč do 155 000 Kč – zisk dotace smluvně garantujeme.

fotovoltaika S-Power na chatu

Sluneční elektrárna vám ušetří 8 000 Kč až 24 000 Kč ročně. Navíc se dá využít jako záložní zdroj při výpadku proudu.

Jakou elektrárnu?

Záleží, jestli chcete co nejrychlejší návratnost, nebo i možnost záložního zdroje – podle toho si pořídíte systém buď s baterií nebo bez. Bateriový systém ukládá přebytečnou energii k pozdějšímu využití, bezbateriový systém ji využívá například k ohřevu užitkové vody. Kromě toho, pokud na chalupě nejste, vyrobená energie přeteče do sítě a chata si sama na sebe vydělává.

Systémy bez baterií se dají pořídit od 60 000 Kč po odečtení dotace, solární elektrárny s bateriemi od 95 000 Kč po odečtení dotace. Návratnosti systémů se pohybují od 7 do 14 let.

Když vyrobíte elektřiny více, než spotřebujete

Co s elektřinou, kterou chata nebo chalupa vyrobí, ale nedokážete ji spotřebovat? Ve spolupráci s Bohemia Energy zajišťujeme stoprocentní výkup přebytků díky produktu Bonus S-POWER s efektem virtuální baterie.

Chcete šetřit s fotovoltaikou? Podívejte se na nabídku slunečních elektráren S-Power Energies.


S-Power Energies, s.r.o.
logo S-Power Energies, s.r.o.

Jsme odborníci na zdroje obnovitelné energie pro rodinné domy, bytové domy a komerční budovy. Od roku 2016 jsme po celé České republice úspěšně nainstalovali přes 11 000 střešních fotovoltaik a tepelných čerpadel. Všichni naši odborníci na technologie jsou ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.