logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Před dovolenou ohlídejte nežádoucí únik vody, přišli byste o tisíce

Šetření energií a přírodních zdrojů znamená také ujistit se, že neplýtváme zbytečně vodou. Obzvláště to platí pro čas dovolených nebo pokud v létě trávíme čas mimo byt, třeba na chatě. Pro tyto případy se určitě vyplatí služba Detekce úniku vody.

Detekce úniku vody snadno odhalí kapající kohoutek nebo protékající toaletu. Vy nejste při ročním vyúčtování nemile překvapeni a nepřijdete zbytečně o tisíce.

Dlouhodobá praxe odborníků ze společnosti ista CZ v oblasti sběru a vyhodnocení dat o spotřebě vody vedla k vývoji vysoce sofistikovaného algoritmu, který detekuje únik vody v bytových jednotkách. Tato služba upozorňuje správce budov a případně uživatele bytu v momentě, kdy je zaznamenána neobvyklá spotřeba, která může znamenat nežádoucí únik vody. Díky rádiovému spojení mezi bezdrátovými měřiči vody a datovým centrem se tato upozornění zobrazují zákazníkům online a na webovém portálu ista24.cz, s možností nastavení upozornění také e-mailem a SMS.

Více informací na www.ista.com/cz/


ista Česká republika s.r.o.
logo ista Česká republika s.r.o.

ista se specializuje na měření a rozúčtování individuální spotřeby energií a transparentní vizualizaci dat o spotřebě pro bytové domy a komerční nemovitosti. K tomu využívá portfolio svých produktů – poměrové rozdělovače nákladů na teplo, vodoměry, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.